Avantatges de la fotocatàlisi

avantatges de la fotocatàlisi

Redueix contaminació

PROCLEAN AIR® aplicat en paviments i façanes millora la qualitat de l'aire, reduint la concentració de NOx i VOCs

Desinfectant

PROCLEAN AIR® actua com a biocida, prevenint el creixement de bacteris, microorganismes i fongs a la superfície d'aplicació.

 
Redueix olors

PROCLEAN AIR® purifica l'ambient, gràcies a l'oxidació de les partícules causants de les males olors.

Transparent

La versió incolora a la seva aplicació permet aportar tots els beneficis derivats de la fotocatàlisi sense alterar l'estètica original.

 
Econòmic

A més del preu reduït, PROCLEAN AIR® s'amortitza ràpidament a causa de la reducció de costos de manteniment i ús de productes químics i neteja

Autonetejant

La tecnologia de fotocatàlisi aplicada a exteriors permet conservar l'estètica de l'edifici durant un període de temps més llarg que la competència.

Com funciona la fotocatàlisi

PROCLEAN AIR, coating Fotocatalítica d'alta eficàcia descontaminant per a paviment i calçada, caracteritzada per utilitzar la llum per reduir la contaminació de l'atmosfera. La seva capacitat autonetejant permet prolongar el bon aspecte de les superfícies i reduir els costos de manteniment.

La reacció de fotocatàlisi necessita la llum per activar la degradació dels contaminants atmosfèrics, per tant, el tractament superficial permet optimitzar l'eficàcia d'aquesta tecnologia, reduint així el cost m2 i augmentant la capacitat descontaminant de la superfície.

Transparent
  • Major pas d'energia lumínica fins als centres actius del fotocatalitzador

  • Estètica i propietats del substrat intactes

  • Aplicable al paviment instal·lat

  • Efectivitat en zones d'ombra gràcies a la reflexió i difusió de la llum

Durable
  • Extracció de testimonis

  • Mesurament de paviment hidràulic

  • Assaigs normalitzats

  • Laboratoris externs

  • Una única capa de producte

Construcciones y Obras Publicas Dibesa SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Construcciones y Obras Publicas Dibesa SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.