Eficàcia contrastada i demostrada

Eficàcia en recuperació de paviments

Neta i desinfecta

Les altes temperatures del vapor elimina la brutícia i la gran majoria de bacteris.

Respecte del medi ambient

Redueix l'ús d'aigua i és lliure de productes químics.

 
Estètic

Retorna un aspecte gairebé com a nou al paviment, millorant la imatge dels espais.

Cuida l'entorn

Redueix la contaminació generada per reparació i els costos d'adquisició de nous materials.

Eficàcia en recuperació de paviments

Mitjançant l'ús d'una màquina revolucionària que emet vapor a alta pressió, s'aconsegueix eliminar eficaçment xiclets, taques d'oli, floridures, òxid de grafitis, etc. Aconseguint recuperar paviments altament contaminats pel pas del temps i la contaminació, sense necessitat d'afegir productes químics o detergents abrasius i poc amigables amb el medi ambient.

És una metodologia respectuosa amb el medi ambient, amb la qual s'aconsegueix recuperar l'estat original de cada superfície eliminant tot tipus de taques i altra brutícia, atorgant-los un aspecte pràcticament com a nou al paviment tractat, guanyant vistositat per diversos anys més i prolongant la vida útil d'aquest.

Construcciones y Obras Publicas Dibesa SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Construcciones y Obras Publicas Dibesa SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.