Avantatges de la recuperació de paviments

avantatges de la recuperació de paviments

Neteja

Elimina la brutícia de carrers i voreres

Estètic

Recupera els barris amb millor aspecte

 
Evita accidents

Arregla desperfectes als carrers que provoquen accidents

Cuida l'entorn

Redueix la contaminació ja que s'inverteix a reparar i no a adquirir nous materials

 
Estalvi d'aigua

S'utilitza una màquina molt potent de vapor d'aigua, que només gasta el 20% de l'aigua d'una màquina normal

Respecte del medi ambient

Per a aquest embelliment no s'utilitzen químics, cosa que ajuda a la petjada de carboni.

Com funciona la recuperació de paviments

La recuperació de paviments, constitueix un pla d'acció de desinfecció i eliminació de tota mena de taques, greixos, xiclets, brutícia o òxid de grafiti que a més de donar un mal aspecte, van deteriorant la superfície, escurçant la seva vida útil.

A Ecoglobal comptem amb una màquina innovadora amb tecnologia avançada que no requereix de l'ús de productes químics abrasius amb el medi ambient. Aquesta potent hidronetejadora d'alta pressió i vapor només ocupa el 20% d'aigua que utilitza una màquina convencional. És aplicable a diferent mena de materials com: granit, marbre, calcària, rajola de ceràmica, formigó o ciment. A través d'aquest procés de recuperació de paviments, hem obtingut excel·lents resultats en la neteja de greixos, olis, contaminació, rodadures de vehicles, taques d'òxid procedents d'elements metàl·lics, pintures o taques d'adhesius, grafitis, entre altres. D'aquesta manera aconseguim un millor aspecte en places, carrers i espais públics.

Construcciones y Obras Publicas Dibesa SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Construcciones y Obras Publicas Dibesa SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.