El problema del deteriorament urbà i com ens afecta

Com ens afecta?

La deterioració o falta de qualitat dels espais, carrers i infraestructures; l'acumulació de brutícia als carrers i voreres de les nostres comunitats no sols genera un mal aspecte. També afecta al salut física i psicològica, i a la qualitat de vida dels habitants, ja que no fomenten la interacció social, la qual cosa constitueix una amenaça per a la cohesió de la societat. La deterioració dels paviments generen inseguretat, ja que augmenten la incidències d'accidents.

Brutícia

Brutícia als carrers i a les voreres

Accidents

Altes taxes d'accidents a causa del deteriorament del paviment

Mal aspecte

Mal aspecte dels barris i sensació d'abandonament

Salut de les persones

Salut física i psicològica dels habitants

Brutícia i mal aspecte

El creixement de les grans ciutats porta amb si un dels principals problemes als quals s'enfronta el medi ambient i les societats urbanes, és la contaminació producte de la brutícia. Això genera una aparença d'abandó i decadència als ulls d'habitants locals i turistes, a més de causar malalties. Els grafitis, taques i brutícia acumulada en les edificacions, parets i mobiliari urbà, generats pels anys d'ús i maltractament, evita l'aprofitament d'espais per a fomentar la cultura, l'esplai i la interacció entre les persones.

Accidents

El mal estat dels paviments incideix en la manera de conduir, generant més frenades, canvis de marxa i major trànsit, la qual cosa provoca augment del consum de combustible fins a un 34%, això a la vegada contribueix a l'augment de les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle. Un paviment deteriorat pot ocasionar desperfectes o avaries en els vehicles, reduint la seva vida útil en un 25%. Finalment el mal estat de les vies pot comprometre en gran manera la seguretat de les persones, augmentant les incidències d'accidents viaris.

Salut

El congestionament del trànsit, el consum energètic, deixalles i brutícia són multiplicats per la creixent densitat de població i els entorns urbans. Aquests factors contribueixen a la deterioració de l'ambient urbà generant conseqüències en la nostra salut: Malalties de les vies respiratòries, sistema cardiovascular i neurològic, generat per la deficient qualitat de l'aire causada per les emissions dels automòbils produeixen elevats nivells de plom en l'aire urbà. Malalties i infecciosos i gastrointestinals, provocades per la insalubritat de l'aigua. Grans volums de residus no recollits suposen múltiples riscos per a la salut

T'interessen els nostres serveis?

Posa't en contacte amb nosaltres per a més informació sobre els nostres serveis de fotocatàlisi i recuperació de paviments.

Contactar

les nostres certificacions

En fotocatàlisi

Construcciones y Obras Publicas Dibesa SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Construcciones y Obras Publicas Dibesa SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.