Eficàcia contrastada i demostrada

Assaigs realitzats a laboratoris externs ISO 22197

Classe 0

Capacitat d'eliminació de NOx (%) < 4,0

Classe 1

Capacitat d'eliminació de NOx (%) 4,0 - 6,0

 
Classe 2

Capacitat d'eliminació de NOx (%) 6,0 - 8,0

Classe 3

Capacitat d'eliminació de NOx (%) > 8,0

Assaigs realitzats a laboratoris externs ISO 22197

La fotocatálisis part del principi natural de descontaminació de la pròpia naturalesa. Igual que la fotosíntesi, gràcies a la llum solar, la fotocatálisis és capaç d'eliminar contaminants habituals en l'atmosfera, com són els NOx, SOx, COVs,CO₂ mitjançant un procés d'oxidació activat per l'energia solar.

Resultats d'assajos segons la normativa ISO 22197-1, mostren que l'aplicació de substàncies fotocatalíticas en paviments, façanes, cobertes i altres elements urbans pot contribuir a reduir el 89% dels contaminants. L'aplicació amb metro quadrat de façana, paviment o mobiliari urbà purifica l'aire com un arbre adult.

I no sols té un efecte descontaminant provat, sinó que a més pot reduir significativament els costos de manteniment i neteja, costos sanitaris i laborals generats per efectes de la contaminació a les ciutats.

Construcciones y Obras Publicas Dibesa SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Construcciones y Obras Publicas Dibesa SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.