La recuperació de paviments

La recuperació de paviments

La recuperació de paviments té la finalitat de transformar un paviment descurat o deteriorat en una estructura que permeti el lliure accés, la cohesió i el desenvolupament social. Permetent l'estalvi de recursos naturals, energètics i econòmics que implica reconstruir aquestes estructures. A més d'evitar la generació de residus.

Neteja

Elimina la brutícia de carrers i voreres

Evita accidents

Arregla desperfectes als carrers que provoquen accidents

Estètic

Recupera els barris amb millor aspecte

Cuida l'entorn

Redueix la contaminació ja que s'inverteix a reparar i no a adquirir nous materials

La recuperació de paviments com a solució

Amb els anys els paviments es van degradat progressivament, a causa de les accions del medi ambient, pluja, llamps O.V., canvis tèrmics, a més del constant ús. Per a recuperar els paviments una solució ideal és l'aplicació de vapor, un mètode molt eficaç, ja que la temperatura del vapor ajuda a netejar, desgreixar, esterilitzar i desinfectar. Permetent no sols retornar-li un aspecte gairebé com a nou al paviment, sinó que retarden la seva degradació i prolonguen la seva vida útil amb el manteniment adequat.

T'interessen els nostres serveis?

Posa't en contacte amb nosaltres per a més informació sobre els nostres serveis de fotocatàlisi i recuperació de paviments.

Contactar

Construcciones y Obras Publicas Dibesa SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Construcciones y Obras Publicas Dibesa SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.