Camps d'aplicació

Obres d'urbanització i conservació

Millora la qualitat de l'aire, redueix costos de conservació i manteniment d'edificis, gràcies a la seva propietat autonetejadora.

Aplicació en paviments horitzontals

Descontamina l'aire reduint la quantitat de contaminants de l'aire en zones on s'alliberen emissions a través dels tubs d'escapament dels vehicles.

 
Aplicació en asfalt

Redueix la contaminació atmosfèrica, en disminuir els gasos generats per la combustió vehicular.

Aplicació en lones publicitàries

Absorbeix fins a un 85% dels gasos d'efecte d'hivernacle produïts per la circulació dels vehicles.

 
Aplicació a façanes

Disminueix les partícules de pols adherides a la façana, la qual cosa es tradueix en una major durada i una estètica més cuidada.

Aplicació en superfícies verticals interiors

Elimina contaminants orgànics COVs (compostos orgànics volàtils), així com d'altres contaminants contribuint a millorar la qualitat de l'aire i la salut col•lectiva.

Construcciones y Obras Publicas Dibesa SL utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Construcciones y Obras Publicas Dibesa SL no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.